Home Articole medicale Avantajele unei cruci de farmacie de calitate

Avantajele unei cruci de farmacie de calitate

ARTICOL PUBLICAT DE:
Echipa Paginamedicala.ro online
26 Septembrie 2019 12:20

Crucile de farmacie sunt cea mai potrivită formă de promovare a afacerii din domeniul farmaceutic pe care o reprezentați. Cu o formă clasică sau cu un contur mai îndrăzneț, acest tip de afișaj electronic este cel mai ușor de recunoscut. Din păcate, într-o piață inundată cu produse de origine asiatică, o cruce de farmacie de calitate poate deveni greu de identificat, însă aceasta nu își va pierde niciodată avantajele în fața unor soluții de afișaj mediocre. Care sunt acestea și de ce nu ar trebuit să faceți rabat de la calitate, atunci când vine vorba de reclama farmaciei pe care o reprezentați, vă vom explica în rândurile următoare.

 

O cruce de farmacie asigură o vizibilitate excelentă

 

Deși pe piață puteți întâlni mai multe forme de semnalizare a unor afaceri, crucea de farmacie pentru care optați trebuie să fie foarte bine conturată și ușor vizibilă de la sute de metri distanță, pentru a putea fi identificată mai rapid. Utilizarea unor componente de calitate, protejate de o carcasă rezistentă în fața timpului sau a intemperiilor, creată în urma aplicării unei tehnologii verificate, toate acestea sunt semne clare ale unui produs superior din domeniul afișajelor electronice.

 

Așadar, atunci când căutați soluția perfectă pentru afacerea din sectorul farmaceutic, verificați ca toate specificațiile menționate anterior să se regăsească în descrierea produselor pentru care optați.

 

O cruce de farmacie de calitate se va bucura de o garanție prelungită

 

Produsele de afișaj electronic cu o origine incertă nu vor beneficia niciodată de garanție, aspect care ar trebui să vă determine să nu apelați la ele. Investiția într-un astfel de echipament ar trebui să acopere o perioadă cât mai lungă, în care crucea de farmacie să poată atrage noi și noi posibili clienți sau pur și simplu să semnalizeze prezența farmaciei în zonă, pentru cei pe care ați reușit să îi fidelizați. În lipsa unor componente premium, producătorii nu vor putea promite o durată de viață prelungită a crucilor de farmacii de origine asiatică, așa că ar fi indicat să le ocoliți.

 

În schimb, vă recomandăm să vă îndreptați atenția asupra crucilor de farmacie care își vor păstra caracteristicile inițiale, lucru susținut de o garanție mai mare de 3 ani de la data achiziției lor. Doar astfel puteți fi siguri că aspectul, uniformitatea LED-urilor, carcasa, dar și luminozitatea crucii de farmacie vor rămâne intacte pentru o perioadă cât mai mare de timp.

 

O cruce de farmacie premium va rezista la condiții meteo extreme

 

Investiția într-o cruce de farmacie de o calitate slabă se va evapora la prima rafală de vânt mai puternică sau la prima ploaie torențială. Fabricate din componente cu o origine nesigură, crucile de farmacie produse în Asia sunt extrem de fragile în fața condițiilor meteorologice extreme, cum ar mai putea fi și praful intens, prezent în aproape orice mediu urban din țara noastră, sau temperaturile de peste 30 de grade Celsius sau mai mici de -10.

 

Proiectate să reziste la condiții vitrege, crucile de farmacie premium vor străluci ca în prima zi, chiar dacă vremea va fi una neprielnică. În cel mai rău caz, o simplă curățare exterioară pentru îndepărtarea prafului sau a zăpezii ori a gheții vor face din această soluție de afișaj electronic una impecabilă, ca în prima zi de la montare.

 

 

Așadar, alegeți să investiți într-o cruce de farmacie premium, pentru a vă bucura pentru cât mai mult timp de avantajele acestor afișaje electronice și pentru a vă face afacerea cât mai vizibilă

326 vizualizari
Adauga comentarii
Fii primul care comenteaza
Numele:
E-mail: Ai cont?
Scrieti mai jos comentariul dumneavoastra. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe PaginaMedicala.ro, va rugam sa utilizati un limbaj civilizat si sa evitati atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu veti respecta aceste reguli, comentariile dumneavoastra vor fi sterse.
posteaza
Publica un articol
paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate