Home Articole medicale Tine microbii la distanta cu dezinfectantii profesionali de maini Anios

Tine microbii la distanta cu dezinfectantii profesionali de maini Anios

ARTICOL PUBLICAT DE:
Echipa Paginamedicala.ro online
30 Octombrie 2019 12:20

Domeniul medical este un domeniu pe cât de dinamic și cu o responsabilitate enormă pentru medici, pe atât de periculos. Centrele medicale, spitalele, policlinicile și cabinetele stomatologice sunt locurile în care medicii și asistentele intră în contact în mod direct cu anumiți microbi și bacterii iar utilizarea unor dezinfectanți de mâini profesionali, performanți, este obligatorie.

La Igiena PHS susținem un stil de viață benefic pentru sănătatea noastră. Și, pentru că știm cât de important este spălatul pe mâini și realizarea acestei activități numai cu produse profesionale, colaborăm cu producători de top, din întreaga lume, precum Anios, Tork, Purell și nu numai. Astfel, ne aducem contribuția în mod activ la dezvoltarea și susținerea unui domeniu medical sănătos și curat, un loc în care oamenii sunt tratați corespunzător de diferite afecțiuni.

poza promo

În ultimii ani, mai ales în România, s-a înregistrat un număr foarte mare de infecții intraspitalicești din cauza cărora mulți oameni și-au pierdut chiar viața sau au cunoscut o înrăutățire a stării de sănătate. Iar toate acestea s-au produs din cauza utilizării unor dezinfectanți care nu erau profesionali ci, dimpotrivă, contrafăcuți și mult prea diluați.

Dezinfectanții profesionali de mâini țin bolile departe

În spitale nu este loc de eroare și nici de compromis. Și, pentru o igienă corectă, utilizarea unor săpunuri profesionale și a unor dezinfectanți este extrem de importantă deoarece aceștia au puterea de a distruge chiar și cei mai rezistenți microbi, combătând cu succes anumite virusuri și bacterii.

S-au identificat câteva momente în care un cadru medical trebuie să-și igienizeze mâinile: înainte de a intra în contact cu un pacient, înainte de activitatea aseptică, după expunerea la fluidele corporale ale pacientului sau contactul direct și după contactul cu lucrurile și mediul în care acesta stă.

Însă, cum alegem dezinfectanții de mâini profesionali pentru a ne asigura că produsele chiar sunt eficiente? Recomandarea noastră sunt dezinfectanții profesionali Anios deoarece prezintă o mulțime de atuuri:

 • Sunt dezinfectanți ce se folosesc cu precădere în domeniul medical;
 • Sunt produse performante;
 • Acționează imediat, distrugând o gamă largă de bacterii, viruși și microbi;
 • Produsele sunt testate dermatologic;
 • Nu conțin substanțe alergenice;
 • Sunt realizate în conformitate cu standardele în domeniu.

 

  Spre exemplu, săpunul antiseptic Dermanios Scrub CG este un produs recomandat pentru dezinfecția igienică a mâinilor înainte de activitățile medicale non-invazive, având un spectru antimicrobian larg de acoperire, acționând inclusiv împotriva MDRB și a altor bacterii rezistente. Însă el poate fi folosit cu succes și în alte domenii, fiind testat dermatologic și adaptat pentru o utlizare frecventă. Săpunul antiseptic Dermanios Scrub CG nu se diluează și este prezentat într-un bidon cu pompiță pentru o utilizare facilă.

  Curățarea mâinilor trebuie completată de utilizarea unui dezinfectant gel pentru mâini Aniosgel 800 care este o opțiune foarte bună deoarece distruge un spectru larg de patogeni, precum:

  - Bacterii: EN 13727; MRB si XRB conform standardului EN 13727 
  - Micobacterii:  EN 14348
  - Fungi: EN 13624
  - Virusuri: EN 14476: Poliovirus, Adenovirus, Norovirus MNV HIV-1, PRV (surogat al HBV), BVDV (surogat al HCV), Rotavirus, Virusul herpetic, VRS, Rotavirus conform EN 14476 

  De ce dezinfectanții profesionali Anios sunt soluția pentru mâini corect igienizate?

  Laboratoarele Anios sunt prezente pe piață de peste 100 de ani și își păstrează cu mândrie renumele de lider la nivel mondial în domeniul dezinfectanților profesionali. În portofoliul Igiena PHS, dezinfectanții Anios se impart în 3 categorii principale: dezinfectanți pentru suprafețe, pentru mâini și dezinfectanți pentru instrumentar. Astfel, sunt acoperite zonele și suprafețele care pot avea cel mai mare impact asupra medicilor și pacienților.

  Dezinfectanții de mâini Anios se pot utiliza cu încredere în blocurile operatoare, în cabinete medicale indiferent de specificul acestora, fiind destinate inclusiv saloanelor de tatuaje și de body piercing.

  Din fericire, putem ține sub control anumite epidemii și dezvoltarea unor microbi doar printr-o curățare și igienizare perfectă a mâinilor cu dezinfectanți profesionali. Trebuie doar să creștem gradul de conștientizare al acestei probleme și să devenim mai riguroși atunci când vine vorba despre alegerea dezinfectanților profesionali.

  447 vizualizari
  Adauga comentarii
  Fii primul care comenteaza
  Numele:
  E-mail: Ai cont?
  Scrieti mai jos comentariul dumneavoastra. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

  La postarea comentariilor pe PaginaMedicala.ro, va rugam sa utilizati un limbaj civilizat si sa evitati atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu veti respecta aceste reguli, comentariile dumneavoastra vor fi sterse.
  posteaza
  Publica un articol
  paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate